Proberen?


Is jouw doelstelling fitter worden, gezond afvallen, goed leren trainen en daarbij de motivatie vinden om dit doel te bereiken?
Met het speciale 10-weekse JouwFiguur programma word je daarbij door een vaste sport- en voedingscoach geholpen. Hij/zij stelt een voedingsplan en in overleg met jou het ideale trainingsplan samen en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de welbekende stok achter de deur.

 
Waarom JouwFiguur?
- kortlopende programma's op het gebied van voeding, beweging en motivatie
- Begeleiding door vaste coach
- Géén doorlopend contract
- Vergoed door Zorg en Zekerheid

Interesse?
 
Geen dieet
De programma's van JouwFiguur zijn geen dieet en kijken wij niet alleen naar kilo's. Door middel van de juiste beweging (fitness), gezonde voeding en coaching helpen wij jou met het behalen van een optimaal resultaat. Lekker in je vel zitten, dat is het belangrijkste!
 
Vergoeding door Zorg en Zekerheid
Ben je verzekerd bij Zorg & Zekerheid? Vraag dan ook bij ons naar de mogelijkheden voor vergoeding. Bij een AV-Totaal aanvullende verzekering wordt het programma namelijk tot 100% vergoed. Het programma valt bij Zorg & Zekerheid onder 'Preventieve Cursussen' o.v.v. JouwFiguur.
 
Pakketten: Start (6 weken) Fit (10 weken) Personal (10 weken)
Leden: 59,- 89,- 189,-
Niet leden: 89,- 159,- 259,-

 
Wil jij binnen 10 weken een fitte start maken onder begeleding van een personal coach? Meld je dan hier vandaag nog aan !

 

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden