Proberen?

Bij De Leyens train je op de  apparatuur van LifeFitness en kun je alles vinden om jouw persoonlijke trainingsprogramma in te vullen.
Onze instructeurs zijn er 7 dagen per week om u te helpen bij het bereiken van uw doelstelling.
 
Cardio conditietraining
Voor het sporten en na het sporten is het belangrijk om op een cardio toestel te trainen. Het lichaam moet voor het sporten warm worden en na de training rustig afkoelen. Wij hebben een groot aanbod van verschillende cardio-apparatuur verdeelt over 7 sportruimtes. 
 
Kracht & krachtuithoudingsvermogen
Je kunt bij ons al je spiergroepen trainen op de verschillende krachtapparaten. Zo hebben wij genoeg vaste machines, maar ook machines die werken met kabels om je lichaam extra uit te dagen en variatie te bieden. Hierbij beschikken wij ook over een circuitruimte waarbij je je volledige lichaam kan trainen door middel van elastieke toestellen.
 
Vrije gewichten
Naast de cardio en krachtapparatuur is het bij De Leyens ook mogelijk om in meerdere ruimtes te trainen met vrije gewichten. Deze manier van trainen zorgt er voor dat spieren meer uitgedaagd worden, omdat je hierbij de beweging meer moet coordineren en de spieren ook meer gaat stabiliseren.

Groepslessen
De Leyens biedt meer dan 40 groepslessen per week!
Al onze groepslessen worden gegeven door een instructeur. Dit zorgt voor een hoop gezelligheid, maar de instructeur zal er ook voor zorgen dat je elke les voldoende word uitgedaagd. Onze instructeurs houden altijd rekenening met jouw eventuele beperkingen en kracht- en conditieniveau.
Samen in een groep fitnessen?
Elke dinsdag en vrijdag van 10.45 tot 11.15 uur wordt er een circuittraining verzorgd in de fitness door één van onze instructeurs.
Gedurende deze training maken wij gebruik van speciale circuittoestellen die werken met elastieke weerstand.
Alle spiergroepen komen aan bot en samen in groepsverband ga je heel het circuit rond.
Deze les is voor iedereen ongeacht conditie, krachtniveau of leeftijd.
 
Een keer proberen op de kosten van De Leyens?
 
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 08.00 - 22.00 
Zaterdag - Zondag: 08.00 - 17.00

Meer informatie?

 

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden